BWL IT AB

Bitwise är ett datakonsultföretag med unik kompetens inom server och applikationsdrift. Vi utvecklar också applikationer till logistikmarknaden.

Konsulttjänster

Vi erbjuder konsulttjänster för kortvariga såväl som planerade resursbehov till företag som vill stärka upp sin organisation med kvalificerad IT-personal. Vi har tillgång till några av Sveriges mest erfarna och kvalificerade konsulter.

 

 

Data/IT - Drift

Dagens företag är beroende av att applikationer och servrar fungerar felfritt dygnet runt. Bitwise tar hand om eller stödjer dessa kritiska system. Serverdriften sköts av certifierad och serviceinriktad driftpersonal.

 

 

Prestanda och kvalitet har alltid varit viktiga faktorer när det gäller IT-miljöer. Hos Bitwise får ni tillgång till ett av Sveriges mest kvalificerade drift-team. Vi driftar idag servrar och applikationer åt Svenska storföretag. Vi har en unik kompetens av UNIX, WINDOWS, ORACLE mfl. Vår kompetens inom databaser säkerställer en databasdrift med god prestanda och kvalité. Inom Bitwise finns fem konsultteam (Windows, Unix, DB, EDI och Utveckling), som är till för att understödja både leveransen av Drifttjänster och utförandet av konsultuppdrag.

Bitwise/BWL IT AB
Science Park
Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping


E-post: info(@)bwl.se
Hemsida: www.bwl.se
Telefon: 036-190220 / Fax:
036-190520